MLC De Ruyter richting Transport en Logistiek

Transport en Logistiek

De logistieke wereld ligt aan je voeten

Een flitsende baan in een sector waarin geen dag hetzelfde is. Een opleiding in de transport of logistiek is enorm veelzijdig en nooit saai! Of je nou graag met je handen werkt of juist de leiding wilt nemen? Het kan allemaal binnen deze sector. Je wordt bij ons voorbereid op een verantwoordelijke en uitdagende baan. Met onze opleidingen liggen de kansen op een mooie carrière direct binnen je bereik. Heb je er al zin in?   

Waarom kiezen voor Transport en Logistiek?

  • Zicht op een baan 
  • Praktijkgericht onderwijs 
  • Avontuurlijk en dynamisch 
  • Sterke band met het bedrijfsleven 
  • Regionale, nationale en internationale contacten
  • Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Welke opleiding past bij jou?

Wanneer je graag op de weg zit is Chauffeur wegvervoer echt een opleiding voor jou. Jij zorgt ervoor dat goederen met jouw vrachtwagen van A naar B worden vervoerd in binnen- en buitenland. Maar wil je dit nou juist regelen? Tijdens de opleiding Manager transport en logistiek concentreert jouw werkterrein zich rond wegtransport en warehousing. Het doel is goederenstromen, opslag en distributie goed regelen en problemen zo vroeg mogelijk te tackelen. Meer ambities? Als Manager havenlogistiek plan, regel en organiseer je. Je geeft leiding aan anderen en kunt aan de slag als cargadoor en expediteur.

Juist wat meer met je handen bezig zijn? Als Logistiek medewerker zorg je in een distributiecentrum, magazijn of warehouse voor het laden en lossen van goederen. Je controleert de levering op aantal, houdbaarheid, kwaliteit en schade en plaatst ze in het magazijn of maakt ze gereed voor verzending. Wil je dit graag regelen? Kun je de verantwoording aan om alles te organiseren en plannen en ook de werkzaamheden van de medewerkers te verdelen? Als je van regelen en aanpakken houdt en aan een klein teamleiding wil geven, dan is de functie van Logistiek teamleider iets voor jou. Nog een stapje hoger heb je de opleiding tot Logistiek supervisor, je beheert en bewaakt het logistieke proces, zorgt dat voorraden op peil zijn en stuurt het gehele team aan. Tot slot regel je dat goederen op het juiste moment op de juiste plek zijn. 

Kamers in Vlissingen

Om een kamer te zoeken en te huren in (de omgeving van) Vlissingen kun je terecht bij Accommodation Portal Vlissingen. Deze organisatie beheert een groot bestand van kamers die allemaal voldoen aan de lokale en nationale eisen. Verder werken zij nauw samen met de gemeente Vlissingen, woningbouwvereniging L'éscaut, studentenverenigingen en andere lokale verhuurders.

Accommodation Portal Vlissingen
Kamerverhuur L'escaut
Campus Vlissingen

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Boulevard Bankert 130, 4382 AC Vlissingen

Postadres: 
Postbus 22, 4380 AA Vlissingen

0118 - 55 87 00
Omhoog