Open dag Maritiem en Logostiek College De Ruyter

Open dagen

Twijfel je nog of de scheepvaart of de transport en logistiek sector bij je past? Bezoek dan de open dag en neem een kijkje bij de mbo-opleidingen van Maritiem en Logistiek College De Ruyter. Ontmoet studenten en leraren, proef de sfeer en stel al jouw vragen. Je bent samen met jouw ouder/verzorger van harte welkom op onze open dagen of informatieavonden. Meld je vooraf aan zodat we je op de hoogte kunnen houden bij eventuele wijzigingen in het programma.

 

Zet de open dagen en informatieavonden alvast in je agenda!

 • Donderdag 20 juni 2024 (Informatieavond) | van 18.00 tot 20.00 uur

  Kom je langs? Meld je dan nu aan!

  Je bent welkom bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter op onze locatie aan de Boulevard in Vlissingen tijdens onze open dag en scheepvaartdag.

  Aanmelden open dag of scheepvaartdag

  Scheepvaartdag

  Wat is er allemaal te doen deze dag?

  • Voorlichting door docenten en studenten om jou alles te vertellen over onze opleidingen en wat je er allemaal kunt worden
  • Volg een rondleiding en krijg een goed beeld van onze school
  • Neem een kijkje in onze simulatoren, waaronder de brugsimulator en machinekamer simulator.
  • Krijg meer informatie over een nieuw opleidingstraject: Marine technicus
  • Maak kennis met bedrijven uit verschillende sectoren: Zeevaart, Binnenvaart, Visserij, Marine, Transport en Logistiek. Deze bedrijven vertellen je graag meer over de beroepen die je kunt uitoefenen na het volgen van een opleiding in de richting van Scheepvaart of Logistiek en Transport bij Scalda. Ga je een BBL opleiding volgen, dan is dit ook de ideale gelegenheid om met bedrijven in contact te komen voor een leerwerkplek.

  Op een ander moment onze locatie(s) bezoeken?

  Kom dan naar een inloopdag of meeloopdag! Deze vinden het hele schooljaar plaats. 

  Omhoog