Maritiem en Logistiek College De Ruyter - Opleidingen

Al onze opleidingen

Selecteer en bekijk de opleidingen die jou interesseren

Of je nu op zoek bent naar een mbo-opleiding in de scheepvaart of transport en logistiek, je bent bij ons op de juiste plek. En wat voor een plek! Onze school ligt direct aan de Boulevard van Vlissingen met een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Je ziet het werkveld letterlijk voorbij varen.

Scheepvaart

Ben jij op zoek naar een (vervolg)opleiding met afwisseling en avontuur? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De maritieme mbo-opleidingen bij Scalda zijn met avontuur en veel afwisseling namelijk nooit saai! Je wordt voorbereid op een verantwoordelijke en uitdagende baan in de maritieme techniek sector en je krijgt de kans om de wereld te verkennen.

Met onze opleidingen liggen de kansen op een mooie carrière direct binnen je bereik. Ben jij er klaar voor? Meer over de richting Scheepvaart

Transport en Logistiek

Een flitsende baan in een sector waarin geen dag hetzelfde is. Een opleiding in de transport of logistiek is enorm veelzijdig en nooit saai! Of je nou graag met je handen werkt of juist de leiding wilt nemen? Het kan allemaal binnen deze sector.

Je wordt bij ons voorbereid op een verantwoordelijke en uitdagende baan. Met onze opleidingen liggen de kansen op een mooie carrière direct binnen je bereik. Heb je er al zin in? Meer over de richting Transport en Logistiek

Omhoog