Hulp bij je studiekeuze

Hulp bij studiekeuze

Voel jij je thuis in de maritieme wereld of de transport en logistiek en sta je op het punt om een studiekeuze te maken? Hoe maak je deze keuze en hoe kom je erachter of Maritiem en Logistiek College De Ruyter bij je past? 

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om informatie te verzamelen. Kom naar één van onze open dagen, bezoek een inloop- of , meeloopdag, of lees verhalen van studenten. Alles om jou te helpen bij je studiekeuze.

Open dagen 

Maak kennis met onze opleidingen tijdens de open dagen. Zo ontdek je of jij je thuis voelt bij Maritiem en Logistiek College de Ruyter en welke opleiding bij je past. Wil je alvast kennismaken met stagebedrijven? Ook dat is mogelijk. Zien we jou op de open dag? 

Bekijk de open dagen 

Hulp nodig bij je studiekeuze? 

Wil jij bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde opleidingsrichting? Ben je geïnteresseerd in een rondleiding? Kom dan naar onze inloopdagen. Of heb jij je oog al laten vallen op een opleiding en wil je die graag bevestigd krijgen? Loop dan een dagje met ons mee tijdens een meeloopdag. 

We staan elke dag voor je klaar en er zijn diverse mogelijkheden om je te verdiepen in een opleiding! Bekijk alle opties en kies waar jij behoefte aan hebt. 

Omhoog