Richting scheepvaart

Hulp bij studiekeuze

Welke opleiding ga jij volgen?

Voel jij je thuis in de maritieme wereld of de transport en logistiek en sta je op het punt om een studiekeuze te maken? Hoe maak je deze keuze en hoe kom je erachter of Maritiem en Logistiek College De Ruyter bij je past? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om informatie te verzamelen. Kom naar één van onze open dagen, de jaarlijkse scheepvaartdag, bezoek een inloop- of, meeloopdag, lees verhalen van studenten en waarom je bij ons moet studeren of bekijk rustig ons opleidingsaanbod. Alles om jou te helpen bij je studiekeuze.

Open dagen 

Maak kennis met onze opleidingen tijdens de open dagen. Zo ontdek je of jij je thuis voelt bij Maritiem en Logistiek College de Ruyter en welke opleiding bij je past. Wil je alvast kennismaken met stagebedrijven? Ook dat is mogelijk. Zien we jou op de open dag? 

Bekijk de open dagen

Hulp nodig bij je studiekeuze? 

Wil jij bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde opleidingsrichting? Ben je geïnteresseerd in een rondleiding? Kom dan naar onze inloopdagen. Of heb jij je oog al laten vallen op een opleiding en wil je die graag bevestigd krijgen? Loop dan een dagje met ons mee tijdens een meeloopdag. 

We staan elke dag voor je klaar en er zijn diverse mogelijkheden om je te verdiepen in een opleiding! Bekijk alle opties en kies waar jij behoefte aan hebt. 

 

Waarom studeren bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter?

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is dé mbo-opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Studeren bij MLC De Ruyter is als thuiskomen, vanwege het kleinschalige karakter van onze locatie. Iedereen kent elkaar en samen creëren we een veilige plek voor iedereen. Kom meer te weten waarom jij moet studeren bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Contact via WhatsApp

Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via WhatsApp. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. Heb je een specifieke vraag over een opleiding, zet dit er dan duidelijk bij!

Whatsapp ons

Omhoog