Maritiem en Logistiek College De Ruyter - Locatie Vlissingen

Waarom studeren bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter?

Thuis in Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is dé mbo-opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Studeren bij MLC De Ruyter is als thuiskomen, vanwege het kleinschalige karakter van onze locatie. Iedereen kent elkaar en samen creëren we een veilige plek voor iedereen.

Of je nu op zoek bent naar een mbo-opleiding in de scheepvaart of transport en logistiek, je bent bij ons op de juiste plek. En wat voor een plek! Jouw carrière start aan zee. Onze school ligt direct aan de Boulevard van Vlissingen met een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Je ziet het werkveld letterlijk voorbij varen. Je ruikt de zilte zeelucht, hoort de meeuwen krijsen, voelt de wind in je haren: dat is studeren aan zee. In de pauze of na school wandel jij zo de boulevard van Vlissingen op. Chillen met je klasgenoten op de ‘zeetrap’, een broodje eten op het strand of met je voeten in het zand je huiswerk maken, het kan allemaal!

Bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter:

  • studeer je aan zee; 
  • krijg je les van betrokken docenten;
  • in kleinschalig onderwijs

Haal het beste uit jezelf

Met een betrokken team docenten zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt, dat je samen met je medestudenten een toptijd beleeft en alles in huis hebt voor een mooie carrière! Je wordt vanaf het begin van je studie begeleid en je kunt met al je vragen bij ons terecht. Zowel op school als daarbuiten organiseren we allerlei activiteiten om te zorgen dat jij een onvergetelijke studietijd hebt. Zo kun je lid worden van de roeivereniging, deelnemen aan HZ Sport en HZ Cult en als je echt het studentenleven wilt ontdekken lid worden van een studentenverenigingen in Vlissingen.

Tijdens een open dag heb ik uiteindelijk drie kwartier bij de simulator gekeken en toen wist ik het direct! Dit wil ik doen!

Fleur Mulder
student

Je zit bij ons helemaal op je plek als je:

  • van aanpakken weet
  • graag reist en het niet erg vindt om langere tijd van huis te zijn
  • uitdaging zoekt
  • avontuur niet uit de weg gaat
  • ondernemend bent
Omhoog