Maritiem en Logistiek College De Ruyter - Locatie Vlissingen

Over Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Maritiem en Logistiek College De Ruyter, dé opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Met een betrokken team docenten zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt, dat je samen met je medestudenten een toptijd beleeft en alles in huis hebt voor een mooie carrière!

MLC De Ruyter is onderdeel van Scalda. Voor instellinggegevens, vacatures en informatie voor leveranciers verwijzen we graag naar Scalda.nl.

Bezoekadres: 
Boulevard Bankert 130, 4382 AC Vlissingen

Postadres: 
Postbus 22, 4380 AA Vlissingen

0118 - 55 87 00

Publieke verantwoording

Wij vinden het belangrijk om verantwoording af te leggen over ons beleid en over onze resultaten. Op de Scalda site vind je meer informatie.
Meer over publieke verantwoording

Klachtenregeling

Medewerkers en management van MLC De Ruyter doen hun uiterste best om met elkaar goed onderwijs te leveren. Toch komt het voor dat studenten en of ouders niet tevreden zijn. Het is voor het steeds weer optimaliseren van de kwaliteit van het onderwijs belangrijk om dat te vernemen. Op scalda.nl is meer informatie te vinden over de klachtenregeling.
Lees meer over onze klachtenregeling

Procuratieregeling

Conform statuten, bestuursreglement en Governance Code BVE vertegenwoordigt het College van Bestuur de instelling. Deze kan de vertegenwoordigingsbevoegdheid verder toewijzen aan anderen. 
Lees meer over de procuratieregeling

Onderwijs- en examenregeling (OER)

De onderwijs- en examenregeling (OER) is een regeling waarin de school de programmering van de onderwijsactiviteiten en de examinering verantwoordt en vastlegt. Het algemene deel en specifieke delen van de OER voor de opleidingen van Maritiem en College De Ruyter vind je op Scalda.nl.
Bekijk OER

Organisatie

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is onderdeel van het cluster Maritiem, ICT en Techniek (MIT) van Scalda.

Directeur
mevrouw ir. V.J.J.C. (Véronique) van de Reijt

Teamleider
A. (Arno) Siereveld

Studentenraad

De Studentenraad denkt mee, praat mee en beslist mee over zaken die voor studenten van belang zijn. MLC De Ruyter heeft als cluster MIT vijf zetels in de Studentenraad van Scalda.
Meer over de Studentenraad Scalda

Omhoog