Maritiem en Logistiek College De Ruyter - Locatie Vlissingen

Over Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Maritiem en Logistiek College De Ruyter, dé opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Met een betrokken team docenten zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt, dat je samen met je medestudenten een toptijd beleeft en alles in huis hebt voor een mooie carrière!

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is een afsplitsing van Maritiem Instituut De Ruyter. Dit instituut, ook wel bekend als de Zeevaartschool, kent een lange historie die teruggaat tot 1903. In 1978 werd de naam ‘Maritiem Instituut De Ruyter’ geïntroduceerd. Het instituut is inmiddels opgesplitst. De hbo-opleidingen werden ondergebracht bij de HZ University of Applied Sciences. De mbo-opleidingen werden ondergebracht in het Maritiem en Logistiek College De Ruyter (MLCDR) van Scalda.

MLC De Ruyter is onderdeel van Scalda. Voor instellinggegevens, vacatures en informatie voor leveranciers verwijzen we graag naar Scalda.nl.

Waarom studeren bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter?

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is dé mbo-opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Studeren bij MLC De Ruyter is als thuiskomen, vanwege het kleinschalige karakter van onze locatie. Iedereen kent elkaar en samen creëren we een veilige plek voor iedereen. 

Waarom studeren bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Thuis in maritiem en logistiek onderwijs

Organisatie

Maritiem en Logistiek College De Ruyter is onderdeel van het cluster Maritiem, ICT en Techniek (MIT) van Scalda.

Directeur
mevrouw ir. V.J.J.C. (Véronique) van de Reijt

Teamleider
A. (Arno) Siereveld

Studentenraad

De Studentenraad denkt, praat en beslist mee over zaken die voor studenten van belang zijn. Maritiem en Logistiek College De Ruyter heeft als cluster Maritiem, ICT en Techniek (MIT) vijf zetels in de Studentenraad van Scalda. Meer over de studentenraad

Contact

Bezoekadres: 
Boulevard Bankert 130, 4382 AC Vlissingen

Postadres: 
Postbus 22, 4380 AA Vlissingen

0118 - 55 87 00
Omhoog