Internationale wandeling in Middelburg

11 november 2022
Internationale wandeling in Middelburg

Wil je in contact komen met (internationale) medestudenten? Wil je leren over buitenlandse gewoonten en talen of gewoon vrienden maken? Loop dan op 15 november mee met de WotIS Walk in Middelburg!

Nederlandse en internationale studenten kunnen ongelooflijk veel van elkaar leren en bovenal elkaars studententijd een stuk leuker maken. Om hier een bijdrage aan te leveren slaan Nuffic en Frisse Gedachtes de handen ineen met het organiseren van de International Student Walks! In Zeeland kun je op dinsdag op 15 november om 14:00 meewandelen in Middelburg. Tijdens deze wandeling krijg je als Nederlandse en internationale student de kans om elkaar te ontmoeten door te bewegen, ervaringen uit te wisselen en een drankje te doen.

Meld je hier zo snel mogelijk aan!

Week van de Internationale Student

In de Week van de Internationale Student (WotIS) benadrukken we het belang van een internationale ervaring voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Het thema van dit jaar, Meet the world, make the change, benadrukt dat studenten en alumni als wereldburgers een positieve verandering teweeg kunnen brengen. Kansengelijkheid staat hierbij centraal, omdat iedereen de kans moet krijgen om een internationale ervaring op te doen en zo het verschil te kunnen maken, groot of klein. Van talkshows tot wandelingen: het doel van de uiteenlopende WotIS-activiteiten is studenten verbinden, inspireren en enthousiasmeren.

Kijk op de website van Nuffic voor meer info

 

Omhoog